2011. február 24., csütörtök

Történetek a spárgáról...

„Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett be belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként kemo tablettákat szed a 3 as típusú tüdőrákra. A rákos cellák száma 386 ról 125 re csökkent az elmúlt héten. Az onkológus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.”

„Egy férfi reménytelen Hodgkin szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült. Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is.”

„Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett 16 éven keresztül.  Több éves gyógyszeres és sugárkezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát.  3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek.”

„Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971 március 5. én műtőasztalra került. A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás.  A férfi április 5. én hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni.  Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.”

Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett.  Többféle bőrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bőre teljesen rendbejött.  Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949 ben kezdődött. 10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le volt százalékolva a veséje állapota miatt.  A spárga kúrának tulajdonítja a veséje gyógyulását is.”

„Spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv spárgát is, épp olyan jó, mint a friss).
A megfőzött spárgát turmixszoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hűtőszekrénybe.
Alkalmazás: 4 evőkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállal este.
A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2 4 hét elteltével.
Lehet hígítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt.
Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású bizonyos esetekben.”

„A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones" nek hívnak, és aktív szerepe van abba, hogy megakadályozza a sejtek növekedését.  Ez ókból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését.  Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyőzésében és az egész testre üdítőleg hatnak.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...