2010. november 2., kedd

Egy kis segítség a szavazáshoz...

Genetikai selejtek a férfiak?

"Az ok, amiért a nők tovább élhetnek, mint a férfiak az lehet, hogy az erősebb nem képviselői genetikailag nincsenek olyan hosszú életre programozva.

Tom Kirkwood professzor, a Newcastle-i Egyetem idősekkel foglalkozó orvosa úgy véli, hogy ma már egyre több bizonyíték van arra, hogy a férfiak teste hamarabb „elhasználódik”, mint a nőké. Kirkwood még 1997-ben alkotta meg az „eldobható test” fogalmát.
Teóriája szerint génjeink halhatatlanok, mert átörökítődnek a következő generációkba, és a test feladata csak az, hogy ezt megvalósítsa. Az emberi testre úgy tekint, mint egy autóra, amit karban kell tartani, hogy jól működjön.

Az idő előrehaladtával viszont szöveteink, sejtjeink kevésbé tudnak már megújulni.

Az emiatt kialakuló hibák kijavítása igen sok energiát emészt fel. Idővel ezek a hibák olyan gyakorivá válnak, hogy már a szervezet nem tudja orvosolni őket és elpusztul.

Hogy ez mikor történik meg, az attól függ, hogy testünk milyen állapotban van és mennyi erőfeszítést tud tenni a kialakult zavarok kijavítására."


Hát, hogy itt a sík vidéken, ahol élünk, azt még megértem, mert ez itt erre se)(lejt, arra se)(lejt, de hogy mindenütt a világon, az kizárt.

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...